Úspěch

Rok vodního zajíce 2023

Vodní ZAJÍC v roce 2023 znamená jemnou kreativitu a růst.

Rok 2020 byl rokem jangové kovové krysy. Jangový kov přeneseně silný vítr pro šíření viru COVID-19. Rok 2021 byl rokem jinového kovového buvola, což je zase pomalé proudění vzduchu a pomáhá viru mutovat. Rok 2022 je rokem jangového vodního tygra. Tygr je z astrologického hlediska prvkem dřeva, tzn. příchází jaro, nový start, ale opatrně. Vrátil se pozitivní optimismus, náznak ekonomického oživení se ale ve druhé polovině roku zajíce 2023 zase zpomalí. Stále chybí prvek oheň.

 V roce 2023 bude 13 čínských lunárních měsíců. Celkový počet lunárních dnů je 384. Čínský Nový rok Zajíce je 22. ledna 2023 a Čínský Nový rok Draka je 10. února 2024. Je to proto, že rok 2023 má dva druhé lunární měsíce.

Čínský Nový rok ZAJÍCE začíná 22. ledna 2023, což je první lunární den čínského lunárního kalendáře 2023 v Číně. Prvním dnem astrologického roku 2023 je 4. únor 2023. Prvním dnem čínského zvěrokruhu je začátek jara, což je datum, kdy slunce vstoupí do 315. stupně tropického zvěrokruhu. Čínský zvěrokruhový kalendář je sluneční kalendář a Čínský Nový rok pochází z čínského lunárního kalendáře.

Zajíc je jinové dřevo, což znamená tráva nebo malé rostlinky. Tyto nerostou až tak vysoko. Takže je potřeba něčí pomoci, aby se zajíc stal vynikajícím vůdcem. Ideální tygra - jangové dřevo (4.2-5.3), psa nebo draka, kteří mají v kořenech jangovou zemi pro dobrý růst. (drak 5.4-5.5 a pes 8.10-7.11). Pro lidi narozené ve znamení zajíce to znamená pomoc právě od tygra, psa nebo draka. Zajíc je laskavý, stálý, soucitný a jemný. Dále opatrné, svižné, plaché, ostražité a konzervativní znamení. Jinová voda v nebeských větvích živí jinové dřevo – úspěch, talent, reputace se mohou šířit.

ROK ZAJÍCE – KREATIVITA A RŮST

Voda a dřevo symbolizuje kreativitu a růst, který vnáší do umění spoustu tvůrčích aktivit i do vědy i do zábavné kuchyně a vaření.

V roce zajíce 2023 se setkáváme se dvěma znaky. Nebeský stonek jinové vody sedí na pozemské větvi zajíci, který je prvkem jinového dřeva. Pohledem prvků jde o podpůrný nebo tvůrčí cyklus. Déšť živí trávu, aby rostla a podpořila ostatní. Jedná se o harmonický vztah. Oproti předchozímu roku 2022, kdy také byla voda nad dřevem, charakter byl ale jangový, jangová voda a jangový tygr, tyto jsou agresivní. Proto v tomto jinovém roce v této harmonické sestavě by byla možnost vyřešit konflikty v mezinárodních vztahů. Co si všichni přejeme. Boje by měly být mírnější, ale válka zcela nezmizí.

Tajné boje se projeví jako protesty a napětí ve spodním proudu a dojde k atentátům, státním převratům a teroristickým aktivitám.

Před 60 lety se děly pochody, politické prostesty v Jižním Vietnamu, převraty v Hondurasu a Dominikánské republice. Dále atentát na F. Kennedyho v Dallasu v Texasu. Vždy jde o jižní oblasti. Pohledem feng shui létajících hvězd na jihu vládla v té době energie létající hvězdy 5 – neštěstí a překážky. Avšak v 5 etapě tato energie právě dozrávala, takže její síla byla na vrcholu v případě pokud byla podpořena okolím. V roce 2023 tato působí na severozápadě a její účinky jsou ničivé. Proto se podobné události mohou očekávat právě tímto směrem.

Podíváme-li se na balanci prvků, tak stále nám zde chybí oheň a to až do roku 2025, tento se konečně vrátí v roce hada. Oheň symbolizuje štěstí a radost a je nezbytný pro stabilitu ekonomiky. Což bude vést k pesimismu. Ale na druhé straně ho už pár let zažíváme, takže to už zvládneme😊.

Deficit prvků oheň a země v kořenech může přinášet letecké nehody a nehody na silnicích a také sesuvy půdy či zemětřesení. V ohrožení zdravotním jsou právě osoby narozené ve spojení s jinovým ohněm (srdce, mozek, oči) nebo lidé narození v roce nebo dne kohouta, doporučuje se nosit přívěsek psa jako tajného přítele zajíce. Doporučujeme použít jádeit ochranný kámen zdraví. Pozor na riskantní sporty a podnikání ale i cestování směrem na východ.

Jinová voda symbolizuje jemné a tajné vody, přestavuje i inteligenci, flexibilitu a ohleduplnost. Zajíc je také představitelem květu broskve, což přináší sex a romantiku. Namířeno to bude pro osoby narozené v roce ale i dne tygra, koně a psa. Podpořen bude kulturní vývoj, umění jako film, zpěv a krása. Takže můžeme očekávat výborné filmy nebo písně.

S květem broskve jsou spojeny také sexuální skandály, sexuální choroby a revmatismus. Hlavně ve spojení zajíc a potkan. Proto měsíc potkana (7.12-4.1.2023 a 7.12.2023-5.1.2024, POZOR i na dny potkana, či pár hodin před jeho zahájením) může být v tomto směru nebezpečný. Pozor i na znásilnění. Pokud jste v minulosti něco podobného zažili a máte zajíce či potkana v jednom ze svých znamení, buďte ve stráži po celý rok. Vyhýbejte se možným rizikovým situacím, nočním příchodům bez něčí společnosti. Vnímejte svou intuici a budete v pořádku. Prosím všechny maminky, aby si sledovaly děti s těmito znamení zvěrokruhu a předešli tak i nevědomým možným domácím skandálům. Věřím, že se tak nestane, ale je potřeba být vnímavý. Můžete nosit přívěsek rodinného spojenectví - zajíc, prase, koza. Nebo tajného přítele zajíce, kterým je pes.

Děti narozené letos jsou pod vlivem šlechtice a akademickou hvězdou, což není zcela běžné. Taková kvalita se projeví velmi intelektuálním charakterem osobnosti s inovativními kvalitami. Pozor ve škole nemusí mít dobrý prospěch. Jejich velikost se objeví až při práci svých snů, za kterou sami půjdou, není důvod se obávat.

Z pracovních odvětví se v roce 2023 bude dařit kovoprůmyslu – šperky, auta, kovovýroba, péče o pleť,… a zemskému průmyslu – nemovitosti, pojišťovnictví, výstavba domů, prodej umění, potravinářství,…. Dále i vodářský průmysl bude těžit z růstu dřeva - komunikace, dopravní a přepravní společnosti, medicína, lázně, pohostinství, hotely, hygiena,…. Dřevařský průmysl bude čelit silné konkurenci – reklama, design, nábytek, bylinkářství, móda, výuka, vzdělávání a kulturní činnost. Ohnivé odvětví pocítí zlepšení v letních měsících – osvětlení, zábavní průmysl, vizáž,...

Pro lidi narozené ve vodním roce (jsou to roky končící na 2 a 3. Například r.draka 1952, r.hada 1953, r.tigra 1962, r.zajíce 1963, r.potkana 1972, r.buvola 1973, ... atd.) nebo v den vody, rok zajíce 2023 přináší pomoc z nebe, záchranu a podporu k dořešení problémů, čímž se letos pro ně usnadní.

V příštím roce (2024) se připravte na vstup do nové 20leté etapy - tzv. 9 věk. Jedná se o velký energetický posun přinášející značné změny v prosperujících lokalitách a sociálně-ekonomických a kulturních tendencích. Pro informace o energiích v čase v letošním roce čtěte...

logofinalx

Jiráskova 1296, Hlinsko 53901
IČ: 05763614

+420 733 208 534

info@analyzabydleni.cz

 

©2024 AnylyzaBydleni.cz. Hosted on MyDreams VPS server